Wandelvakantie

Wilt u genieten van het Thuringer Woud, maar niet elke nacht ergens anders slapen? Dan bent u van harte welkom bij Landferienhaus Linde. Van hieruit kunt u kiezen voor het wandelen van een etappe van de Rennsteig, of één van onze eigen routes in het Thuringer Woud. Geen gedoe met steeds een ander hotel of bagagetransport.

U kunt  verschillende trajecten van de Rennsteig tussen Oberhof en Limbach wandelen. Dit is het gebied waar de hoogste toppen van het Thüringer Wald liggen, met vele schitterende uitzichtpunten.

Ons wandelboek met meer dan 50 wandelsuggesties en routebeschrijvingen ligt ook voor u klaar.Ontdek meer van het prachtige Thuringer Woud met zijn bijzondere uitzichtpunten, leuke hutten, idyllische natuurpaadjes, bronnen en beekjes. Bijvoorbeeld:
  • Een rondje om of over de hoogste toppen links en rechts van de Rennsteig.
  • Lijnwandeling Masserberg, stukje Rennsteig en dan langs de door ons ontwikkelde Panorama wandelroute met prachtige vergezichten terug naar onze accommodatie.
  • Lijnwandeling Trinius Baude, stukje Rennsteig en dan over een natuurpad en een stil dal via het stuwmeer terug naar onze accommodatie.
De lengte en zwaarte van de trajecten zijn dagelijks af te stemmen op het weer en uw ervaring en conditie.

In het Thuringer Woud heeft elk seizoen zijn eigen charme: bloeiende bergweiden in de lente, smaragdgroene bossen in de zomer, prachtige kleuren in de herfst en sprookjesachtige sneeuwlandschappen in de winter.Bij Landferienhaus Linde bent u dan ook het hele jaar welkom!