Wandelvakanties

 

Rennsteig Top Arrangement

Wandel het middendeel van de legendarische Rennsteig vanuit een vast adres. Tussen Oberhof en Limbach zijn circa 50 Rennsteig-kilometers gratis per bus bereikbaar vanaf Landferienhaus Linde. Geen gedoe met steeds een ander hotel of bagagetransport.

Dit arrangement is al te boeken vanaf € 180

 

Landferienhaus Linde Wandelweek

Wandel aan de zonzijde van het Thüringer Wald tussen de Rennsteig en Franken. Hier ligt het afwisselende landschap van gemengd bos, bijzondere rotspartijen en open vergezichten. Hier hebben wij de mooiste wandelpaden uitgezocht, beschreven op kaart, GPS en App gezet.

Deze wandelweek is al te boeken vanaf € 215

 

Groepswandelweken

Wandel onder leiding van een Nederlandse wandelgids die al meer dan tien jaar in Thüringen woont aan de zonzijde van het Thüringer Wald tussen de Rennsteig en Franken. Uw gids leidt u rond door het afwisselende landschap van gemengd bos, bijzondere rotspartijen en open vergezichten.

Deze wandelweek is al te boeken vanaf € 500

 

Voorjaars Groepswandelweek

Wandel onder leiding van een Nederlandse wandelgids aan de zonzijde van het Thüringer Wald tussen de Rennsteig en Franken. Uw gids leidt u rond door het afwisselende landschap van gemengd bos, bijzondere rotspartijen en open vergezichten.

Deze wandelweek is al te boeken vanaf € 500