Fietsreizen

 

Unstrut Fietsroute

Het Unstrut fietspad is een echte insider tip. Elke dag wachten u nieuwe indrukken en bijzondere bezienswaardigheden. Deze reis combineert unieke ongerepte natuur, culturele hoogtepunten in interessante steden en prachtige wijngaarden van Duitsland’s noordelijkste wijnregio: Saale-Unstrut. Bovendien wacht u overal de goede Thüringse keuken en hartelijke gastvrijheid met een eersteklas regionale wijn. Deze reis is al te boeken vanaf € 499
 

Ilmdal Fietsroute

De Ilmradweg heeft vele fans en overtreft vele andere Thüringer fietspaden Vrijwel geen enkele andere route loopt zo’n eind door het Weimarer Land. U krijgt 123 km lang een gevarieerd aanbod van de bron op het Thüringer Woud tot de monding in de Saale in het bekende wijngebied Saale-Unstrut.

Deze reis is al te boeken vanaf € 409

 

Thüringer Stedenband Fietsroute

In het groene hart van Duitsland brengt de fietsroute ‘Thüringer Städtekette’ langs de zeven mooiste Thüringer steden die als een parelketting op rij liggen. Het zijn de cultuursteden: Eisenach, Gotha, Erfurt, Weimar, Jena, Gera en Altenburg. Deze fietsroute gaat na Thüringen zelfs door naar Leipzig.


Deze reis is al te boeken vanaf € 439

 

Werradal fietsroute

De Werra dal fietsroute biedt van de bron van de Werra tot aan de monding veel variatie: prachtige natuur, bloemrijke weiden, trotse kastelen, vakwerkhuizen in kleurrijke stadjes met vriendelijke mensen en veel cultuur. Het Werra fietspad start op het Thüringer Wald nabij de Rennsteig. Deze goed ontwikkelde fietsroute langs de Werra kent maar weinig klimmetjes omdat deze met de rivier stroomafwaarts gaat.
Je kan deze reis al boeken vanaf € 325

 

Rennsteig fietsroute

Het Rennsteig fietspad is een uitdagende route voor enthousiaste mountainbike rijders met in de eerste etappe bijna 2.000 hoogtemeters te gaan.  Onderweg zijn vele mooie uitzichtpunten. In de tweede etappe gaat het wat rustiger toe door het gebied met de hoogste toppen van het Thüringer Wald en het middelpunt van de Rennsteig.

Je kan deze reis al boeken vanaf € 379

 

Rennsteig Werra Fietsrondreis (MTB)

Fiets met de mountainbike de uitdagende eerste twee etappes van het Rennsteig fietspad met onderweg vele mooie uitzichtpunten. Ga daarna via een mooie lange afdaling van het Thüringer Wald over het Werradal Fietspad terug naar uw startpunt in Eisenach. U fietst in 6 etappes totaal circa 315 km en moet circa 2.400 hoogtemeters stijgen.

Je kan deze reis al boeken vanaf € 559

 

Fietsvakantie zonder gesjouw? Fiets huren!

Wat u ook zoekt: een stadsfiets met 7 versnellingen, een toerfiets met 21 versnellingen, een E-Bike, een mountain bike, een kinderfiets, of een kinderzitje of een aanhangwagentje? Hier huurt u het ter plaatse. Dus geen gesleep op fietsenrek of imperiaal. Flexibele afgifte en terugbreng punten in heel Thüringen. Deze service bieden wij ook in combinatie met uw fietsvakantie boeking.